Samsang (onsdag)Samsang (onsdag)

GRUPPEUNDERVISNING:  Sanggruppen for voksne går i januar og februar på Sangsenteret i Bergen. Gruppen møtes én time i uken onsdag 16.januar til 20.februar.

Pedagog: Stine Eikefet

Det kreves ingen forkunnskaper for å melde deg på dette kurset. På «Samsang» vil vi synge både flerstemt og unisont sammen. Sangene vil være gamle popsanger, for hvem blir vel ikke i godt humør av en god popsang? Vi kommer til å synge sanger av f.eks. av Michael Jackson og Lionel Richie. Så ja, dette blir gøy!

Fokuset på timene vil spesielt være gehør, klang, sunn sangteknikk, rytme og formidling. Det vil også bli gitt individuell veiledning på semesterkurset.

På disse kursene er det vanlig at deltakerne ikke kjenner hverandre på forhånd. Dette endrer seg fort og vi pleier å ha det veldig hyggelig og sosialt på kursene.

Det er løpende opptak til denne gruppeundervisningen, og du kan når som helst melde deg på dersom det er ledig plass. Kursavgiften betales forskuddsvis. Påmeldingen er bindende. 

Alle våre instruktører har høyere musikkutdanning og pedagogisk kompetanse, og du kan alltid føle deg trygg på at du får en god og profesjonell oppfølging hos oss.