Stine Eikefet (Bergen)Stine Eikefet har bachelor i musikk med sang som hovedinstrument fra Høgskulen i Volda og bachelor i Music Industry Management med hovedvekt på Copyright & IP law fra London Metropolitan University.

Stine fokuserer mye på sunn sangteknikk, formidling og elevens eget uttrykk. Hun har jobbet som vocal coach for enkeltpersoner, kor, band og korister i London og som sanglærer ved kulturskoler i Norge. Hun har jobbet mest med folk, pop og jazz og mener bestemt at «alle kan synge!». Stine spiller under artistnavnet Stíne Norse, og har siste året spilt konserter og på festivaler i Norge og England. 

I London studerte hun Music Industry Management med fokus på Copyright & IP law. Hun har jobbet som prosjektleder for Nordic Music Export i London, for JaJaJa, Nordic Playlist, Sofar Sounds og ved festivaler som Iceland Airwaves og by:Larm. Hun har ellers promotert konserter ved siden av å spille selv i London og Manchester. 

Ved siden av å jobbe som sangpedagog og med egne kreative prosjekter, tar Stine yogalærerutdanning og tilbyr yoga på Sangsenteret i februar 2019.

 


 

Email: stine@sangsenter.no

Mob: 47905912