Stine Eikefet (Bergen)Stine Eikefet har Bachelor i musikk med sang som hovedinstrument fra Høgskulen i Volda og bachelor i Music Industry Management med hovedvekt på Copyright & IP law fra London Metropolitan University.

Stine fokuserer mye på god stemmebruk, formidling og elevens eget uttrykk. Hun har jobbet som vocal coach for enkeltpersoner, kor, band og korister i London og som sanglærer ved kulturskoler i Norge. Hun har jobbet mest med folk/viser, jazz og pop og mener bestemt at «alle kan synge!».

I London studerte hun Music Industry Management med fokus på Copyright & IP law. Hun har jobbet som prosjektleder for Nordic Music Export i London, skribent for JaJaJa, evaluerer musikk for Sofar Sounds i London, Oslo og globalt og har ellers promotert konserter ved siden av å spille selv i London og Manchester.

Høsten 2018 holder hun følgende kurs i tillegg til sangtimer:

Semesterkurs

Samsang

Americana & Folk

Jazz 1

Workshops

LÅTSKRIVINGSKURS + rettigheter som låtskriver

KURS I PRESENTASJONSTEKNIKK

Det er stor forskjell på måte å presentere foredrag, taler, undervisning etc. Dessverre taper mange gode innlegg på at framføringen er lite engasjerende. For å bidra til å øke interessen hos tilhørere vil vi arrangere kurs i hvordan dette kan forbedres.

Etter avtale.

Stine tilby også sangtimer i Nordhordland.

Email: stine@sangsenter.no

Mob: 47905912