Silje Søgnesand (Bergen)Silje Søgnesand er utdannet sang- og musikkpedagog med rytmisk profil, med en master i kulturstudier. I tillegg til å være en del av Sangsenteret i Bergen jobber hun som sangpedagog og dirigent ved Askøy kulturskole.

Sammen med sangeren kan Silje arbeide med sangteknikk, musikalsk utvikling, komponering og improvisasjon. Hun fokuserer på å veilede utviklingen av sangeren sitt utrykk, samtidig som hun utfordrer ved å lære vekk sjangrer og teknikker som styrker stemmen. Eksempler på stiler/sjangrer hun jobber med er soul, r’n’b, blues, pop, alternativ o.l. Silje har også erfaring med joik og tradisjonell folkesang fra ulike deler av verden.

Som utøvende sanger har Silje jobbet mye med sitt eget soloprosjekt. Sommeren 2018 kom det to nye låter; «Wasted» og «Keep your cool», og i 2014 gav hun ut EP’en «Stop, play, pause». Som sanger jobber hun svært variert, og har hatt prosjekter innen alt fra visesang og folketoner til soul og progressiv rock. Les mer om Silje sine prosjekter på hennes hjemmeside: www.siljesognesand.com eller lytt til låtene her: Spotify

Du kan ta kontakt med Silje på telefon 466 71 817 eller post: silje@sangsenter.no