Silje Søgnesand (Bergen)Silje Søgnesand er utdannet sang- og musikkpedagog med rytmisk profil, med en master i kulturstudier. I tillegg til å være en del av Sangsenteret i Bergen jobber hun ved Askøy kulturskole. Der underviser hun sangelever og barnekor i tillegg til å være en del av Flere Farger Askøy.

Sammen med Silje kan du arbeide med sangteknikk, musikalsk utvikling, komponering og improvisasjon. Hun fokuserer på å veilede utviklingen av ditt utrykk, samtidig som hun utfordrer ved å lære vekk sjangrer og teknikker som styrker stemmen.

Du kan synge flere ulike sjangrer og musikkstiler med Silje. Noen eksempler er pop, alternativ pop, blues, soul, r’n’b, vise og jazz-standarer. Silje har også erfaring med joik og tradisjonell folkesang fra ulike deler av verden.

Du kan ta kontakt med Silje på telefon 466 71 817 eller post: silje@sangsenter.no 

Som utøvende sanger har Silje jobbet mye med sitt eget soloprosjekt. Sommeren 2018 kom det to nye låter; “Wasted” og “Keep your cool”, og i 2014 gav hun ut EP’en “Stop, play, pause”. Klikk på bildet under for å høre musikken til Silje: