Silje Søgnesand (Bergen)INFORMASJON OM HØSTEN 2020: Silje underviser fra 1. august til 1. oktober. Hun har fast undervisning mandager i hele perioden, og enkelte onsdager frem til 16. september. Ta kontakt tidlig for å sikre deg plass før 1. oktober.

Silje Søgnesand er utdannet sang- og musikkpedagog med rytmisk profil, med en master i kulturstudier. I tillegg til å være en del av Sangsenteret i Bergen jobber hun ved Askøy kulturskole. Der underviser hun sangelever og barnekor i tillegg til å være en del av Flere Farger Askøy.

Sammen med Silje kan du arbeide med sangteknikk, musikalsk utvikling, komponering og improvisasjon. Hun fokuserer på å veilede utviklingen av ditt utrykk, samtidig som hun utfordrer ved å lære vekk sjangrer og teknikker som styrker stemmen.

Du kan synge flere ulike sjangrer og musikkstiler med Silje. Noen eksempler er pop, alternativ pop, blues, soul, r’n’b, vise og jazz-standarer. Silje har også erfaring med joik og tradisjonell folkesang fra ulike deler av verden.

Du kan ta kontakt med Silje på telefon 466 71 817 eller post: silje@sangsenter.no 

Som utøvende sanger har Silje jobbet mye med sitt eget soloprosjekt. En oversikt over musikken hun har gitt ut finner du på nettsiden www.siljesognesand.com. Hør hennes siste singel her: