Guro Dugstad (Bergen)Guro Dugstad er utdannet i sang ved London College of Music and Media (Bachelor of Music) 1999-2002. Etter noen års frilansvirksomhet i Norge tok hun pedagogisk påbygning ved Norges Musikkhøgskole, før hun spesialiserte seg videre ved Complete Vocal Institute i København. Hun var ferdig autorisert pedagog innenfor Komplett Sangteknikk (CVT) i 2011.

Ved siden av studiene har Guro jobbet aktivt som sanger og musikalartist. Hun alternerte i hovedrollen som Donna i Mamma Mia ved Folketateret i Oslo (2009), var understudy Fantine i Les Misèrables ved Dns i 2008 og medvirket i ulike småroller ved oppsetningen av Chess i Moster Amfi i 2006. Guro har to ganger vært med i Beat for Beat på NRK, og dessuten jobbet som vokalpedagog i to sesonger av The Voice på TV2 og – her i Bergen- med sangere ved DNS. Sesongen 2017-18 turnerte hun Hordaland rundt med vokalgruppen Winckel og prosjektet Total Vokal i regi av Kulturtanken. Hun har bred erfaring som sanger og har sunget de fleste rytmiske genre.

NB! Guro har dessverre ikke kapasitet til å ta inn flere elever for vårsemesteret 2019. Men ta gjerne kontakt i dag (guro@sangsenter.no) for å reservere plass for høsten 2019. 

Har du spørsmål, send veldig gjerne en mail til guro@sangsenter.no