Camilla Myhrer-Næss (Bergen)Camilla Myhrer- Næss er utdannet adjunkt med opprykk med mellomfag i musikk fra Høgskolen i Bergen. Hun har jobbet 16 år i grunnskolen, og jobber fortsatt som lærer i Bergen i tillegg til sangpedagog.  Våren 2018 avsluttet hun sin 3- årige utdannelse ved Complete Vocal Institute i København og er autorisert sangpedagog innenfor Komplett Sangteknikk (CVT).

Camilla har bred erfaring fra kor, vokalgrupper, band og som solist, og har sunget mange ulike sjangre. Hun holder egne konserter, skriver musikk selv og har også jobbet flere år som dirigent for barnekor og som sangpedagog.

Camilla fokuserer på sunn stemmebruk uansett sjanger. Stemmen er ikke et komplisert instrument som mange tror. Det er et instrument som alle har og som alle bruker hver dag, man trenger kun å vite hvordan stemmen fungerer og hvordan man skal bruke dens naturlige funksjoner for å utvikle den videre. Camilla opptatt av at sangerens egne ønsker og formidling er i fokus.

Camilla underviser sangere innenfor alle sjangre og gir også timer til de som bruker stemmen sin som forelesere, lærere etc.

Våren 2019 holder hun følgende workshops i tillegg til sangtimer: 

“Barn og Sang” m/ gjestepedagog Ingrid Eggen
Kurs i improvisasjon m/ gjestepedagog Ingrid Eggen
Kurs i formidling
“Pop up” kor

Camilla holder også seminarer om sangteknikk, stemmebruk og formidling. Ta kontakt for et skreddersydd opplegg! 

Email: camilla@sangsenter.no 
Tlf.: 91735971