Anna Søfteland Neset (Os)IMG_0296 - 2011-12-13 at 15-01-17

Anna Neset har sin grunnutdanning som faglærer i musikk med vokal som hovedinstrument ved Høgskolen Stord/Haugesund. Utover dette har hun i endel år fordypet seg videre i sang og vokalteknikk ved bl.a årskurs i jazz improvisasjon ved universitetet i Stavanger, hun har studert Komplett vokal teknikk i København og studerer nå ved Anne Rosing-instituttet i København.

Anna driver også som utøvende sanger. Nå jobber hun mest med sine egne låter, sammen med andre musikere i rytmiske sjangre, inspirert av Soul,blues, rnb, pop/rock.

Neset legger vekt på sunn stemmebruk i undervisningen, og jobber mye utifra kroppen. Instrumentet vårt er hele kroppen og den er viktig å kjenne og ta vare på. Hun tilpasser undervisningen etter elevens ønsker og nivå, men legger vekt på sunn stemmebruk. Hun ser på hele mennesket som et instrument og vil hjelpe deg på vei til en fri stemme ved å bygge opp et godt og solid instrument.  Hun gir eleven mange fysiske øvelser som styrker, strekker og avspenner de muskler vi jobber med i sang.  Med moderne sangteknikk gir hun deg redskaper til å synge som du vil uten å skade stemmen eller føre på deg spenninger.

En del av undervisningen tar hun utgangspunkt i Anne Rosing metoden som du kan lese mer om her: www.annerosing.com

Hun jobber også mye med uttrykk og formidling, noe hun ser på som det aller viktigste. Og med en sunn og fri stemme kan man lettere formidle det uttykket man ønsker.

I tillegg til Bergen gir Anna også sangtimer på Os. Så bor du i Os-området er det mulig å få undervisning der.

Kontakt Anna på anna@sangsenter.no