Sangsenteret i Bergen holder til i ærverdige Portnerboligen i Kalfarveien 31. Bygningen som Portnerboligen er en del av er en av Norgest største trebygninger og ble oppført i 1857. Mye historie sitter i de gamle treveggene, og rommene våre er lyse med god akustikk egnet for sang. Vi er 7 pedagoger som driver Sangsenteret i Bergen, og sammen tilbyr vi et spennende utvalg av timer, kurs som vi håper vil inspirere både nybegynnere og profesjonelle til å synge og utvikle seg hos oss.

Vil du leie øvingslokale hos oss i Bergen? Ta kontakt her.

Skriv deg opp på vår e-postliste for å få informasjon fra oss først!

Sangsenteret i Oslo ble grunnlagt i oktober 2013 av Marion Rodgers Løseth og Lise Kristin Kvenseth. Avdelingen drives nå av Julie Victoria Ærø og Ingebjørg Loe Bjørnstad. Vi tilbyr profesjonell opplæring på alle ferdighetsnivå fra nybegynnere til erfarne sangere på tvers av sjangre. Gjennom kurs, sangtimer, workshops og konsertarrangement undervises du i rytmiske sjangre som pop, rock, vise, jazz, reggae, soul og metal.

Sangsenteret i Agder ble grunnlagt i april 2016. Vi tilbyr profesjonell opplæring på alle ferdighetsnivå fra nybegynnere til erfarne sangere. Vi er Norges eneste kurs og kompetansesenter innen sangundervisning på tvers av sjangre. Gjennom kurs, sangtimer, workshops og konsertarrangement undervises du i sjangre som pop, rock, klassisk, musikal, vise, jazz, soul og metal.