Sangsenteret i BergenSangsenteret i Bergen holder til i ærverdige Portnerboligen i Kalfarveien 31. Bygningen som Portnerboligen er en del av er en av Norgest største trebygninger og ble oppført i 1857. Mye historie sitter i de gamle treveggene, og rommene våre er lyse med god akustikk egnet for sang. Vi er 7 pedagoger som driver Sangsenteret i Bergen, og sammen tilbyr vi et spennende utvalg av timer, kurs som vi håper vil inspirere både nybegynnere og profesjonelle til å synge og utvikle seg hos oss.

 

Sangsenteret, etablert av Marion Rodgers Løseth i 2010, har siden høsten 2017 holdt til i Kalfarveien 31. Senteret drives i felleskap av sangerne og pedagogene Marion Rodgers Løseth, Karina Opdal, Guro Dugstad, Thea Lindtner Næss, Silje Søgnesand, Camilla Thérèse Myhrer-Næss og Stine Elise Eikefet. Alle pedagogene som underviser ved Sangsenteret er høyt kvalifiserte innenfor sitt fagfelt, og har solid erfaring som utøvere.

Sangsenteret tilbyr profesjonell opplæring på alle ferdighetsnivå – fra nybegynnere til erfarne sangere. Pedagogene som driver sangsenteret har bred kompetanse, og du kan derfor få undervisning i ulike sangtekniske ferdigheter hos oss. Gjennom solotimer, gruppetimer, helgekurs, og vår nye satsing lørdags-sessions, får du grundig innføring i stemmebruk og formidling innen alle sjangre.

Veibeskrivelse:

Gå fra sentrum (ca 13 minutt)

Følg Kong Oscarsgate mot Haukeland og ta av første stikkvei til høyre etter byporten. Der ligger et stort, hvitt bygganlegg i gammel trehusstil. Når du kommer gående fra gateplan ser du en buet inngang med et skilt hvor alle aktører som holder til i Kalfarveien står listet opp på høyre side. Vi holder til på samme side som skiltet, bak den grønne dobbeltdøren som da ligger til høyre for «buen» i Portnerboligen.

Kommer du med bil svinger du inn like etter Kalfarveien 31 dersom du kommer fra sentrum, og like etter Legenes hus dersom du kommer fra Landås. Følg veien hele veien ned, forbi det lille hjørnet med speil til du kommer til en stor parkeringsplass. Husk å be om parkeringslapp hos oss. Fra parkeringplassen går du gjennom parken til du kommer opp til fremste gårdsplass (nærmest veien). Gå så gjennom buen og velg grønn dobbeltdør der oversiktskiltet henger.

Kart fra Bergen togstasjon:

Kjøre bil fra sentrum? (ca 7 min) Følg Kong Oscarsgate og ta første mulige stikkvei for bil til høyre etter Byporten, kjør helt til enden av veien og til høyre til du ser parkeringsplassen. Sangsenteret har 3 parkeringsplasser som er merket, om disse ikke er ledig kan du finne deg en annen plass på parkeringsplassen og hente parkeringsbevis hos oss.

Ta buss fra sentrum? (ca 4 minutt) Buss nr. 2, 3, 11 og 80 går utenfor Kjøpesenteret Exhibition og stopper i Kalfarveien ved Stadsporten, deretter følger du veien videre  til fots og tar første stikkvei til høyre ( ca 1 minutts gange). Der ligger et stort, hvitt bygganlegg i gammel trehusstil. Vi holder til bak den grønne døren til høyre i Portnerboligen.

Vi ønsker deg velkommen til Sangsenteret i Bergen!