Sangsenteret i BergenSangsenteret i Bergen holder til i ærverdige Portnerboligen i Kalfarveien 31. Bygningen som Portnerboligen er en del av er en av Norgest største trebygninger og ble oppført i 1857. Mye historie sitter i de gamle treveggene, og rommene våre er lyse med god akustikk egnet for sang. Vi er 7 pedagoger som driver Sangsenteret i Bergen, og sammen tilbyr vi et spennende utvalg av timer, kurs som vi håper vil inspirere både nybegynnere og profesjonelle til å synge og utvikle seg hos oss.

Sangsenteret, etablert av Marion Rodgers Løseth i 2010, har siden høsten 2017 holdt til i Kalfarveien 31. Senteret drives i felleskap av sangerne og pedagogene Marion Rodgers Løseth, Karina Opdal, Guro Dugstad, Thea Lindtner Næss, Silje Søgnesand, Camilla Thérèse Myhrer-Næss og Stine Elise Eikefet. Alle pedagogene som underviser ved Sangsenteret er høyt kvalifiserte innenfor sitt fagfelt, og har solid erfaring som utøvere.

Sangsenteret tilbyr profesjonell opplæring på alle ferdighetsnivå – fra nybegynnere til erfarne sangere. Pedagogene som driver sangsenteret har bred kompetanse, og du kan derfor få undervisning i ulike sangtekniske ferdigheter hos oss. Gjennom solotimer, gruppetimer, helgekurs, og vår nye satsing lørdags-sessions, får du grundig innføring i stemmebruk og formidling innen alle sjangre.

Veibeskrivelse

Gå fra sentrum (ca 13 minutt)

Følg Kong Oscarsgate mot Haukeland, gjennom byporten og langs Kalfarveien til du kommer til et stort, hvitt bygganlegg i gammel trehusstil på høyre hånd. Vi holder til i det fremste bygget, Portnerboligen, bak den grønne døren til høyre når du har Kalfarveien i ryggen. Kartet viser veien fra Bergen busstasjon.

Kjøre bil fra sentrum? (ca 7 min)
Følg Kong Oscarsgate  og  ta  første  mulige  stikkvei  for  bil  til  høyre  etter  Byporten,  kjør  helt  til  enden  av  veien  (i retning jernbaneskinnene) og  til  høyre  til  du  ser  parkeringsplassen.  Sangsenteret har 2 parkeringsplasser som er merket med nummer 54 og 55.

Ta buss fra sentrum? (ca 4 minutt)
Buss nr. 2, 3, 11 og 80 går utenfor Xhibition og stopper i Kalfarveien ved byporten. Gå langs Kalfarveien til du kommer til et stort, hvitt bygganlegg i gammel trehusstil på høyre hånd. Vi holder til i det fremste bygget, Portnerboligen, bak den grønne døren til høyre når du har Kalfarveien i ryggen.

Vi ønsker deg velkommen til Sangsenteret i Bergen!