Vokalkurs for voksne: Nivå 2Alltid drømt om å synge, men ennå ikke tatt det første steget? Eller er du litt erfaren, men trenger veiledning for å komme deg videre?

Guro Dugstad arrangerer gruppeundervisning på torsdagskvelder i høst. Kun 5 plasser pr gruppe, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

Nivå 2 er for deg som har erfaring med sang fra egen utøvelse enten individuelt eller i kor/gruppesammenheng. Vi får et innblikk i Komplett Sangteknikk (et grunnleggende introduksjonskurs i denne metoden vil bli holdt på kursets første dag), og deretter vektlegges individuell instruksjon i gruppesetting, men med felles utprøving!

Oppstart 2.september. Varighet: 5 kurskvelder inkl. introkveld**

Tid og sted:

Nivå 2: Annenhver torsdag kl. 18:30 – 20:15 med oppstart 2.september.

(**Datoer: 2/9, 16/9, 30/9, 21/10 (en uke forsinkelse grunnet høstferie) og 4/11)

Pris: 3000,-

Sted: USF Verftet.

Aldersgrense: Over 18 år. Skulle du ønske individuelle timer i tillegg underviser Guro både på Verftet og Fana Kulturhus på dagtid.

Påmelding er bindende etter 1. august og vi kan dessverre ikke tilby refusjon ved fravær.

Usikker, men interessert? Send Guro en mail på guro@sangsenter.no og spør om det du lurer på! Hun svarer deg gjerne!

Om pedagogen:

Guro Dugstad er utdannet i sang ved London College of Music and Media og har pedagogisk påbygning fra Norges Musikkhøgskole. Videre har hun spesialisert seg ved Complete Vocal Institute i København. Hun var ferdig autorisert pedagog innenfor Komplett Sangteknikk (CVT) i 2011.

Ved siden av studiene har Guro jobbet aktivt som sanger og musikalartist. Hun alternerte i hovedrollen som Donna i Mamma Mia ved Folketateret i Oslo (2009), var understudy Fantine i Les Misèrables ved Dns i 2008 og medvirket i ulike småroller ved oppsetningen av Chess i Moster Amfi i 2006. Guro har to ganger vært med i Beat for Beat på NRK, og dessuten jobbet som vokalpedagog ved Musikteaterhøgskolen i Oslo, som vocal coach i to sesonger av The Voice på TV2 og – her i Bergen – med sangere ved DNS.  Hun holder kurs for kor og vokalgrupper i tillegg til å gi individuelle sangtimer. Hun er fast kursholder for sangere ved artist- og låtskriverlinjen på Manger Folkehøgskule og er sertifisert «Vocal Health First Aider» i regi av britiske Vocal Health Education. Hun er fast medlem av vokalgruppen Winckel som siden 2017 har turnert Hordaland rundt i regi av Kulturtanken og i tillegg har egne konserter. Guro har også turnert for Den kulturelle spaserstokken de siste tre årene. Hun har bred erfaring som sanger og har sunget de fleste rytmiske genre.