Vokalkurs for voksne: Nivå 1Alltid drømt om å synge, men ennå ikke tatt det første steget? Eller er du litt erfaren, men trenger veiledning for å komme deg videre?

Guro Dugstad arrangerer gruppeundervisning på torsdagskvelder i høst. Kun 5 plasser pr gruppe, så her er det førstemann til mølla som gjelder!

Nivå 1 er for deg som ønsker å bli kjent med stemmen din, prøve ut ulike sjangre, få en innføring i grunnleggende sangteknikk og ikke minst møte andre i samme båt! Vi vil øve oss på å tørre å synge for hverandre, men også å synge flerstemt sammen!

Oppstart 26. august. Varighet: 4 kurskvelder*

Tid og sted for Nivå 1:

Tid: Annenhver torsdag kl. 18:30 – 20:15 med oppstart 26. august (*Datoer: 26/8, 9/9, 23/9 og 7/10).

Pris: 2500,-

Aldersgrense: For voksne over 18 år. Skulle du ønske individuelle timer i tillegg underviser Guro både på Verftet og Fana Kulturhus på dagtid.

Sted: USF Verftet i Bergen.

Påmelding er bindende etter 1. august og vi kan dessverre ikke tilby refusjon ved fravær.

Usikker, men interessert? Send Guro en mail på guro@sangsenter.no og spør om det du lurer på! Hun svarer deg gjerne!

Om pedagogen:

Guro Dugstad er utdannet i sang ved London College of Music and Media og har pedagogisk påbygning fra Norges Musikkhøgskole. Videre har hun spesialisert seg ved Complete Vocal Institute i København. Hun var ferdig autorisert pedagog innenfor Komplett Sangteknikk (CVT) i 2011.

Ved siden av studiene har Guro jobbet aktivt som sanger og musikalartist. Hun alternerte i hovedrollen som Donna i Mamma Mia ved Folketateret i Oslo (2009), var understudy Fantine i Les Misèrables ved Dns i 2008 og medvirket i ulike småroller ved oppsetningen av Chess i Moster Amfi i 2006. Guro har to ganger vært med i Beat for Beat på NRK, og dessuten jobbet som vokalpedagog ved Musikteaterhøgskolen i Oslo, som vocal coach i to sesonger av The Voice på TV2 og – her i Bergen – med sangere ved DNS.  Hun holder kurs for kor og vokalgrupper i tillegg til å gi individuelle sangtimer. Hun er fast kursholder for sangere ved artist- og låtskriverlinjen på Manger Folkehøgskule og er sertifisert «Vocal Health First Aider» i regi av britiske Vocal Health Education. Hun er fast medlem av vokalgruppen Winckel som siden 2017 har turnert Hordaland rundt i regi av Kulturtanken og i tillegg har egne konserter. Guro har også turnert for Den kulturelle spaserstokken de siste tre årene. Hun har bred erfaring som sanger og har sunget de fleste rytmiske genre.