Americana & FolkAmericana & Folk

Liker du å synge og er glad i sjangerne Americana og Folk? Vil du bli tryggere på din egen stemme og ha det gøy med sang?

Stine Elise Eikefet arrangerer gruppeundervisning på tirsdagskvelder i høst. Kun 5 plasser ledig på kurset.

Sangkurs: Americana & Folk

På Americana & Folk vil vi synge solo og sammen med andre, synge flerstemt og trene gehør, lære grunnleggende sangteknikk og bli tryggere som sangere sammen. På tidligere kurs har vi sunget sanger av Joni Mitchell, Bob Dylan, Frida Ånnevik med fler.

Tid og sted:

Annenhver tirsdag kl. 17:30 – 19:15 med oppstart tirsdag 26.oktober (Datoer: 26.oktober, 9.november, 23.november og 7.desember).

Pris: 2500,-

Sted: USF Verftet.

Aldersgrense: 18 år. Skulle du ønske individuelle timer i tillegg underviser Stine på Verftet mandager og tirsdager.

Påmelding er bindende og vi kan dessverre ikke tilby refusjon ved fravær.

Usikker, men interessert? Send Stine en mail på stine@sangsenter.no og spør om det du lurer på! Hun svarer deg gjerne!

Om pedagogen:

Stine fokuserer på sunn sangteknikk, formidling og elevenes egne uttrykk. Hun jobber med rytmisk sang og spesielt med viser, singer-songwriter, Americana-Folk og pop, og mener bestemt at alle kan synge.

På Sangsenteret jobber Stine mest med enkeltpersoner og duoer (harmonier). Hun har tidligere jobbet med band og kor i Norge og England.

Stine er utøvende musiker under artistnavnet Stíne Norse, og spiller jevnlig konserter både i Norge og utlandet. Du kan høre på utgivelsene hennes på Spotify (link).

Stine har bachelor i musikk med sang som hovedinstrument fra Høgskulen i Volda. Hun har også bachelor i Music Industry Management med hovedvekt på Copyright & IP law fra London Metropolitan University.

I musikkbransjen har hun jobbet med festivaler som Øya festivalen, Roskilde og Slottsfjell samt som prosjektleder for ulike musikkselskap i London.

Stine er også utdannet yogalærer.