Americana & FolkAmericana & Folk

Liker du å synge og er glad i sjangerne nordicana, americana og folk?

Vi inviterer til gruppeundervisning over fire tirsdagskvelder i april og mai. Her vil fokuset være at du skal bli tryggere på din egen stemme og ha det gøy med sang.

På sangkurset Americana & Folk skal vi:

  • Synge både alene og sammen med andre.
  • Synge flerstemt og trene gehør.
  • Lære grunnleggende sangteknikk og bli tryggere som sangere sammen. På tidligere kurs har vi sunget sanger av Joni Mitchell, Bob Dylan, Bruce Springsteen, Frida Ånnevik m.fl. Her er det bare å komme med sangønsker første timen 🙂

 

Tid og sted:

Tirsdager kl. 18:00 – 19:45 med oppstart tirsdag 26.april. Datoer: 26.april, 10.mai, 24.mai og 31.mai.

Pris: 2500,-

Sted: USF Verftet.

Alder: 18 år og oppover.

Det er 5 plasser ledig på kurset.

Påmelding er bindende og vi kan dessverre ikke tilby refusjon ved fravær.

Usikker, men interessert? Send Stine en mail på stine@sangsenter.no og spør om det du lurer på 🙂

 

Om pedagogen Stine fokuserer på sunn sangteknikk, formidling og elevenes eget uttrykk. Hun mener bestemt at alle kan synge og underviser barn, ungdom og voksne. Bakgrunnen hennes er i rytmisk sang og spesielt nordicana, americana, folk, pop og viser.

Stine har bachelor i musikk med sang som hovedinstrument fra Høgskulen i Volda. Hun har også bachelor i Music Industry Management fra London Metropolitan University. Hun studerer for tiden Musikkterapi ved Griegakademiet i tillegg til å jobbe på Sangsenteret. Stine har jobbet mye i England og tilbyr undervisning på engelsk for engelskspråklige.  Stine er utøvende musiker under artistnavnet Stíne Norse, og spiller jevnlig konserter. Du kan høre på utgivelsene hennes på Spotify (link).

Undervisningstid er mandag og tirsdag på USF Verftet. Ta kontakt på stine@sangsenter.no 🙂