Elise Nonseid (Bergen)Januar 2024: Elise Nonseid underviser ikke lenger ved Sangsenteret grunnet annen jobb som musikkterapeut. Hun kan nås på mobil 99432389. Vi ønsker henne lykke til videre i sitt gode arbeid!

Elise Nonseid er utdannet musikkterapeut med sang som hovedinstrument ved Griegakademiet i Bergen. Musikkterapi er en 5-årig mastergrad som gir kompetanse innen utøvende musikk, pedagogikk, psykologi og terapi. Som musikkterapeut er Elise opptatt av å fremme helse, mestring og gode opplevelser gjennom musikk.

Elise fokuserer på å få frem elevenes unike sangstemme og kunstneriske potensial. Hun bruker sang som terapeutisk middel til å uttrykke følelser og tanker, og til å frigjøre psykiske og fysiske blokkeringer. I sangundervisning henter hun gjerne inspirasjon fra yoga, meditasjon og pusteteknikk. Elise har stor tro på at sang kan styrke psykisk og fysisk helse. Dette er en viktig målsetting i hennes timer, samtidig som sangglede alltid er hovedfokus i sangundervisningen.

I hovedsak jobber Elise innen rytmisk musikk som pop, musikal, visesang og jazz. Ved siden av sang spiller hun fiolin, piano og gitar. Elise gir gjerne også undervisning i besifring på piano og gitar hvor elevene selv kan lære å spille til når de synger.

I yrkeslivet har Elise erfaring fra arbeid innen musikkterapi med barn, unge og voksne. Hun har deltatt i mange ulike musikalske prosjekter, som forestillinger i festspillene, plateinnspillinger, konserter med band, kor, orkester, og forestillinger i den «Kulturelle spaserstokken».

Elise tilbyr sangundervisning til ønsket nivå for mennesker i alle aldre. Hun underviser på avd. Verftet på mandager (dagtid) og tirsdager (ettermiddag/kveld).

Ønsker du å booke timer med Elise, eller har andre spørsmål? Ta kontakt via epost: elise@sangsenter.no eller på mobil: 99432389. Du kan også bestille timer direkte på hjemmesiden.