Sangsenteret i Bergen har to avdelinger sentrert i sentrum og i Åsane. Kontakt din pedagog for å avtale undervisningssted.

Avdeling Bergen sentrum  holder til midt i musikk-smørøyet på USF Verftet. Her har vi undervisningen i et lyst og stort rom som er ideelt for alle slags typer sangundervisning.  USF Verftet er hjemsted for en av Bergens mest ikoniske musikkscener og det er et yrende, kreativt og skapende miljø både i selve bygget og i områdene rundt. 

Avdeling Åsane holder til i helt nyåpnede Åsane Kulturhus. Kulturhuset sto klart i mai 2020 og her underviser vi i nydelige lokaler helt skreddersydd for sangundervisning. Åsane Kulturhus er basen for et fantastisk kulturliv litt utenfor byen og vi stortrives med å undervise her.

Vi er 7 pedagoger som driver Sangsenteret i Bergen, og sammen tilbyr vi et spennende utvalg av timer, kurs som vi håper vil inspirere både nybegynnere og profesjonelle til å synge og utvikle seg hos oss.


Les mer om Sangsenteret i Bergen her.

Sangsenteret i Oslo ble grunnlagt i oktober 2013 av Marion Rodgers Løseth og Lise Kristin Kvenseth. Avdelingen drives nå av Julie Victoria Ærø og Ingebjørg Loe Bjørnstad. Vi tilbyr profesjonell opplæring på alle ferdighetsnivå fra nybegynnere til erfarne sangere på tvers av sjangre. Gjennom kurs, sangtimer, workshops og konsertarrangement undervises du i rytmiske sjangre som pop, rock, vise, jazz, reggae, soul og metal.

Les mer om Sangsenteret i Oslo her.

Sangsenteret i Agder ble grunnlagt i april 2016. Vi tilbyr profesjonell opplæring på alle ferdighetsnivå fra nybegynnere til erfarne sangere. Vi er Norges eneste kurs og kompetansesenter innen sangundervisning på tvers av sjangre. Gjennom kurs, sangtimer, workshops og konsertarrangement undervises du i sjangre som pop, rock, klassisk, musikal, vise, jazz, soul og metal.

Les mer om Sangsenteret i Agder her.