Camilla Myhrer-Næss (Bergen / Åsane)Foto: Stine K. Nash

Camilla Myhrer- Næss er utdannet adjunkt med opprykk med mellomfag i musikk fra Høgskolen i Bergen. Hun har jobbet 19 år i grunnskolen, og jobber nå som fagkonsulent for Musikk i skolen og Krafttak for sang, i tillegg til jobben som sangpedagog og lærer.  Camilla er en ettertraktet seminarholder, og holder kurs både for skoler (ansatte), kommuner, kor og vokalgrupper.
Camilla har studert 3 år ved Complete Vocal Institute i København og er autorisert sangpedagog innenfor Komplett Sangteknikk (CVT).

Camilla har bred erfaring fra kor, vokalgrupper, band og som solist. Hun er godt bevandret innen flere sjangre som f.eks. klassisk, gospel, soul, jazz og musikal. Hun holder egne konserter, skriver musikk selv og har også jobbet flere år som dirigent for kor.

Camilla fokuserer på sunn stemmebruk uansett sjanger. Stemmen er ikke et komplisert instrument som mange tror. Det er et instrument som alle har og som alle bruker hver dag, man trenger kun å vite hvordan stemmen fungerer og hvordan man skal bruke dens naturlige funksjoner for å utvikle den videre. Camilla er opptatt av at sangerens egne ønsker og formidling er i fokus, og elsker å undervise i ulike sjangre. Som mangeårig pedagog er det også naturlig for Camilla å hele tiden tilpasse undervisningen til den enkelte  sanger.

Camilla underviser sangere innenfor alle sjangre og gir også timer til de som bruker stemmen sin som forelesere, skuespillere, lærere etc.
Om du ønsker kurs i sangteknikk, stemmebruk, formidling e.l. -ta kontakt, så skreddersys Camilla et opplegg!

Fra januar 2021 underviser Camilla i Sangsenteret avdeling Åsane, i Åsane Kulturhus.

Oppdatering høst 2023: Camilla tar ikke inn flere elever dette året! Vi gir beskjed når hun er klar igjen!

Email: camilla@sangsenter.no 

Tlf.: 91735971