Silje Søgnesand (Bergen)Silje underviser ikke fast for sangsenteret i 2022. Hun setter opp kurs ved behov, så send henne en e-post dersom du ønsker dette: silje@sangsenter.no

Jeg er en voksen kvinne som ville lære å synge bedre, og kontaktet derfor Sangsenteret. Her fikk jeg timer hos Silje som ønsket meg hjertelig velkommen fra første time. Og selv om jeg er såpass voksen som jeg er, har jeg lært masse. Silje er flink til å trekke meg ut av komfortsonen min. Jeg har sluppet tøylene og forsøker meg på improvisering. Utrolig spennende, og gøy når man får det til! Sammen fant vi sanger som var utfordrende og flotte. Veldig kjekt å ta timer hos Silje. Anbefales på det varmeste 🎶

Silje Søgnesand er utdannet sang- og musikkpedagog med rytmisk profil, og har master i kulturstudier. I tillegg til å være en del av Sangsenteret i Bergen jobber hun ved Askøy kulturskole. Der underviser hun sangelever og barnekor.

Sammen med Silje kan du blant annet arbeide med sangteknikk, musikalsk utvikling, komponering og improvisasjon. Hun fokuserer på å veilede utviklingen av ditt utrykk, samtidig som hun utfordrer ved å lære vekk sjangrer og teknikker som styrker stemmen.

Du kan synge flere ulike sjangrer og musikkstiler med Silje. Noen eksempler er pop, alternativ pop, blues, soul, r’n’b, vise og jazz-standarer. Silje har også erfaring med joik og tradisjonell folkesang fra ulike deler av verden.

Som utøvende sanger har Silje jobbet mye med sitt eget soloprosjekt. Du kan finne musikken hennes på de fleste strømmetjenester (Spotify, Apple Music med flere). Besøk www.siljesognesand.com for å lese mer om Silje og hennes prosjekter.


Kontakt Silje ved å sende e-post: silje@sangsenter.no.