Sangsenteret i AgderSangsenteret i Agder ble grunnlagt i april 2016. Vi tilbyr profesjonell opplæring på alle ferdighetsnivå fra nybegynnere til erfarne sangere.

Vi er Norges eneste kurs og kompetansesenter innen sangundervisning på tvers av sjangre. Gjennom kurs, sangtimer, workshops og konsertarrangement undervises du i sjangre som pop, rock, klassisk, musikal, vise, jazz, soul og metal.

Undervisningen ved senteret vektlegger individuell oppfølging av hver sangelev. Det fokuseres på å utvikle den enkeltes sangers stemmepotensiale gjennom arbeid med sangteknikk og interpretasjon.

Sangsenteret i Agder er søsteravdelingen til Sangsenteret i Bergen. I Bergen har Sangsenteret drevet sangundervisning over flere år og de har nå en sentral posisjon i Bergens musikkmiljø.

Sangenterene er innovative gjennom sitt arbeid med populærmusikalske sjangre som det ikke er tradisjon for å undervise i. Ved siden av å være undervisningsinstitusjoner er de også samlet et kompetansesenter for utvikling av sangpedagogikken i Norge. De har et aktivt og engasjert sangermiljø, hvor du kan knytte kontakter, finne samarbeidspartnere og treffe andre sangere.