Sangsenteret i BergenSangsenteret i Bergen ble etablert av Marion Rodgers Løseth i 2010, og har siden høsten 2017 holdt til i ærverdige Portnerboligen i Kalfarveien 31. Bygningen som Portnerboligen er en del av er en av Norgest største trebygninger og ble oppført i 1857. Mye historie sitter i de gamle treveggene, og rommene våre er lyse med god akustikk egnet for sang. 

Vi er 8 sangpedagoger som driver Sangsenteret i Bergen. Sammen tilbyr vi et spennende utvalg av timer, kurs som vi håper vil inspirere både nybegynnere og profesjonelle til å synge og utvikle seg hos oss.

Pedagogene som holder til i Bergen er:

 

Alle pedagogene som underviser ved Sangsenteret er høyt kvalifiserte innenfor sitt fagfelt, og har solid erfaring som utøvere.

Sangsenteret tilbyr profesjonell opplæring på alle ferdighetsnivå – fra nybegynnere til erfarne sangere. Pedagogene som driver sangsenteret har bred kompetanse, og du kan derfor få undervisning i ulike sangtekniske ferdigheter hos oss. Gjennom solotimer, gruppetimer, helgekurs, og vår nye satsing lørdags-sessions, får du grundig innføring i stemmebruk og formidling innen alle sjangre.

Har du spørsmål? Kontakt oss på e-post eller gjennom Facebook.


Veibeskrivelse

Gå fra sentrum (ca 13 minutt)

Følg Kong Oscarsgate mot Haukeland, gjennom byporten og langs Kalfarveien til du kommer til et stort, hvitt bygganlegg i gammel trehusstil på høyre hånd. Vi holder til i det fremste bygget, Portnerboligen, bak den grønne døren til høyre når du har Kalfarveien i ryggen. Kartet viser veien fra Bergen busstasjon.

Kjøre bil fra sentrum? (ca 7 min)
Følg Kong Oscarsgate  og  ta  første  mulige  stikkvei  for  bil  til  høyre  etter  Byporten,  kjør  helt  til  enden  av  veien  (i retning jernbaneskinnene) og  til  høyre  til  du  ser  parkeringsplassen.  Sangsenteret har 2 oppmerkede parkeringsplasser. Disse er forbeholdt våre pedagoger, vi ønsker helst at du parkerer ved bystasjonen / Bergen storsenter. Du kan spørre din pedagog om det er ledig plass når du har sangtime. Dersom du får lånt plass vil du få et parkeringsbevis hos din pedagog.

Ta buss fra sentrum? (ca 4 minutt)
Buss nr. 2, 3, 11 og 80 går utenfor Xhibition og stopper i Kalfarveien ved byporten. Gå langs Kalfarveien til du kommer til et stort, hvitt bygganlegg i gammel trehusstil på høyre hånd. Vi holder til i det fremste bygget, Portnerboligen, bak den grønne døren til høyre når du har Kalfarveien i ryggen. Du kan bli bedt om å bruke inngangen bak bygget. Da går du gjennom «tunellen» og til høyre.

Inngang nummer to, bak bygget:

Vi ønsker deg velkommen til Sangsenteret i Bergen!