Guro Dugstad (Bergen / Nesttun)Guro er dessverre fullbooket frem til sommeren. Til høsten vil hun kun ta i mot elever på Fana kulturhus. For akutte timer i forkant av forestående opptreden eller innspilling, samt oppdrag for kor/ensemble, ta kontakt på e-post guro@sangsenter.no. 

Guro Dugstad er utdannet i sang og sangpedagogikk fra London College of Music and Media og  Norges Musikkhøgskole. Hun har spesialisert seg ved Complete Vocal Institute i København og var ferdig autorisert pedagog innenfor Komplett Sangteknikk (CVT) i 2011.

 

Foto: Thor Brødreskift

Ved siden av studiene har Guro jobbet aktivt som sanger og musikalartist. Hun alternerte i hovedrollen som Donna i Mamma Mia ved Folketeateret i Oslo (2009), var understudy Fantine i Les Misèrables ved Dns i 2008 og medvirket i ulike småroller ved oppsetningen av Chess i Moster Amfi i 2006. Guro har to ganger vært med i Beat for Beat på NRK, og dessuten jobbet som vokalpedagog i to sesonger av The Voice på TV2 og – her i Bergen- med sangere ved DNS.  Hun holder kurs for kor og vokalgrupper i tillegg til å gi gruppeworkshops og individuelle sangtimer. Hun underviser årlig sangerne ved artist- og låtskriverlinjen på Manger Folkehøgskule og er fast medlem av vokalgruppen Winckel . Hun har bred erfaring som sanger og har sunget de fleste rytmiske genre.

Guro sin spisskompetanse er sangteknikk. Hvordan få stemmen til å låte slik du vil den skal låte – uten å bli sliten! Lang erfaring med å løse utfordringer knyttet til registeroverganger, klang, volum («power og trøkk i høyden»), pust, støtte og utholdenhet har gitt henne gode, effektive verktøy som hun tilpasser hver elev etter ønske og behov.

 

Foto: Thor Brødreskift

Guro har nylig fullført en spesialistutdannelse innen stemmehelse gjennom britiske Vocal Health Education og har god kunnskap innen slitasjeskader og forebygging av disse.

Guro underviser primært sangere over 16 år  og tar nå i mot henvendelser og timebestillinger for våren 2024.

NB! Guro er utsolgt for økonomipakker for våren 2024 og tilbyr kun flexitimer ut semesteret. Hun tilbyr heller ikke prøvetimer, da dette er en ordning for de som vurderer økonomipakke.

Guro underviser på Fana kulturhus på fredager, og på USF Verftet tirsdager og torsdager. 

Har du spørsmål, send veldig gjerne en mail til guro@sangsenter.no

Har du hatt timer med Guro tidligere? Book timer direkte her:

https://calendly.com/gurodugstadsang

Les ellers våre priser og kjøpsbetingelser her!

 

 

Autorisert Vocal Habilitation Professional høsten 2022