Semesterkurs i Bergen, våren 2020Hurra! Vi i Bergen er klare for å vise deg hvilke semesterkurs vi skal sette opp etter nyttår. Vår pedagog Silje Søgnesand står for disse kursene, og gleder seg til å dele sin kompetanse om sang og låtskriving.

 

twenty20.com/vinnikava

SANG FOR UNGDOM fortsetter våren 2020. Noen av de som gikk kurset i 2019 skal fortsette – så det er kun 3 ledige plasser. Meld deg på tidlig for å få plass.

Oppstart 5. februar 2020.

Meld deg på her

 

Photo by charlin janene on Reshot

Kurs i LÅTSKRIVING starter opp etter nyttår. Få verktøy til å sette i gang din prosess, eller utvikle deg videre på et område du trenger å bli tryggere på. Alle over 18 år kan melde seg på dette kurset.

Oppstart 5. februar 2020.

Meld deg på her

 

Vil du følge vårt nyhetsbrev? Bruk denne linken: https://mailchi.mp/13662285e28f/sangsenteribergen