Sangsenteret i Bergen søker ny pedagogEr du en engasjert sanger med undervisningskompetanse?

Sangsenteret i Bergen søker nå nye undervisere!

Sangsenteret, med avdelinger i Bergen, Oslo, Os og Agder, er et kurs og kompetansesenter innen sang. Vi tilbyr profesjonell opplæring på alle ferdighetsnivå fra nybegynnere til erfarne sangere. Gjennom kurs, sangtimer, workshops og konsertarrangement underviser vi i rytmiske sjangre som jazz, pop, rock, vise, reggae, soul og metal. Vi tar også gjerne inn pedagoger som underviser i klassisk sang.

Instruktørene som underviser ved Sangsenteret er høyt kvalifiserte innenfor sitt fagfelt og har solid erfaring som utøvere. Undervisningen ved senteret vektlegger individuell oppfølging av hver sangelev. Det fokuseres på å utvikle den enkeltes sangers stemmepotensiale gjennom arbeid med sangteknikk og interpretasjon. Vi tilbyr også gruppeundervisning på alle ferdighetsnivåer.

Vi leter etter deg som har disse kvalifikasjonene:

  • Sangfaglig utdanning med pedagogikk (minimum 3 år). Tilsvarende praktisk erfaring og personlig egnethet kan veie opp for formell musikkutdanning.
  • Initiativrik og med stor vilje til å bygge fellesskap innad i organisasjonen.
  • Ryddig og organisert.
  • Gode samarbeidsevner og kreativitet til å tenke organisasjonsutvikling.
  • Det er et pluss om du i tillegg driver utøvende som artist eller sanger.
  • Interessert i å delta og utvikle det sangfaglige miljøet rundt Sangsenteret.
  • Et ønske om tilhørighet til Sangsentrene i Norge

 

Lønn etter tariff for Sangsenteret i Norge. Du fakturerer elevene dine selv og er selv ansvarlig for å skaffe deg elever. Vi har stor pågang gjennom vårt bookingsystem, og har for tiden ikke mulighet til å ta imot alle forespørsler.

Du betaler leie for den tiden du bruker i lokalene på Sangsenteret, leien er rimelig fordi vi er flere pedagoger som deler på leien av lokalene samlet. Vi tilbyr ett stort rom med plass til grupper, samt 2 litt mindre rom tilpasset enkeltundervisning. Alle rom er utstyrt med PA / forsterker, mikrofoner, notestativer og tangenter. Du er også velkommen til å sette inn ditt eget utstyr og benytte lokalene til egenøving ved behov. Vi er lokalisert i ærverdige Portnerboligen i Kalfarveien 31.

Vi kan tilby en god og uformell atmosfære, samtidig som vi er profesjonelle og ryddige.

Send søknad med CV om du ønsker å bli en del av Sangsenteret i Bergen!

Søknadsfrist 15. Mai

 

Send søknad til silje@sangsenter.no