Silje om høstsemesteret på Sangsenteret i Bergen



Hei Silje, hatt en bra sommer?
Jeg har hatt det ganske bra, det har vært en skikkelig konsertsommer. Jeg har også gått vidden for første gang, fra fløyen til Ulrikken. Det var fantastisk flott!

Hva skjer på sangsenteret i høst?
Vi har mange spennende planer for Sangsenteret i Bergen denne høsten. Det er ulike semesterkurs alle dager utenom tirsdager, så det blir sang og musikk hele uken. Uansett hvilken musikk du liker å synge så vil du finne et semesterkurs som kan passe for deg. Vi er over snittet glade i å dele sanggleden vår og det blir så spennende å møte nye og tidligere elever igjen. I tillegg har vi ledige passer til sangtimer, så det er ingenting å nøle på – kom og syng med oss!

Våre semesterkurs for voksne finner du her. Du kan kontakte pedagogen for påmelding og spørsmål 🙂 Merk: Semesterkurs for barn og ungdom finner du ved å stille inn menyen oppe til venstre.

Hva kan man forvente fra et semesterkurs og en workshop?
På sangkursene jobber vi kontinuerlig over hele høstsemesteret med ting som å lære nye sanger, sangteknikk og formidling. Det er vanlig at deltakerne ikke kjenner hverandre og dette endrer seg fort siden det er små trygge grupper man er i. Semesterkursene pleier å være veldig gøye og deltakerne pleier å bli en sammensveiset gjeng i løpet av semesteret. Sanggleden er alltid i sentrum hos oss 🙂

Vi har også flere spennende workshops denne høsten og her er det noe for en hver smak; Norsk og samisk tradisjonssang, Låtskriving og rettigheter, lære om stemmebruk og ikke minst sangkurs for unge. Dette er kortere og lærerrike kurs hvor deltakerne kan forvente mye informasjon og en grundig innsikt i de ulike temaene.

Våre foreløpige workshops finner du her. Du kan kontakte pedagogen for påmelding og spørsmål 🙂 Merk: Workshops for barn og ungdom finner du ved å stille inn menyen oppe til venstre.