Workshop i sangteknikk - treningsøkt for sangerePå workshop i sangteknikk jobber vi i 3 intensive timer med å trene og vedlikeholde vår grunnleggende sang- og pusteteknikk. Du får en konkret innføring i muskelbruk, bevegelse og pust, og kroppens tilknytning til stemmen. Det skal trenes både fysisk og psykisk, og ikke minst tøyes og avspennes, så still i behagelige klær. Kurset kan fungere både som en introduksjon til sangteknikk for de av dere som ikke hatt undervisning tidligere, eller som påfyll for de som driver eller har drevet aktivt med sang, eller hatt undervisning før.

Pedagog: Maylen Rusti

Anbefalte forkunnskaper: ingen

Pris: 1500,-

Tidspunkt: Kl13.00-16.00 

Undervisningen foregår i en liten gruppe på maks 7 personer, slik at du også vil få mulighet til individuell veiledning på dine stemmetekniske utfordringer og muligheter.

På denne workshopen jobber vi spesielt med koblingen mellom sangerkroppen og forståelse av sangteknikk. Fordi vi ikke kan se alt vi gjør i forbindelse med bruk av blant annet pust, strupehode, stemmebånd og bekkenmuskulatur, er bevisstgjøring ved hjelp av kroppslige øvelser, samt en dialog omkring disse, viktige redskap for å forstå hvordan kroppen fungerer i forbindelse med sang. Ordene vi setter, og øvelsene vi gjør, vil kunne fungere som «knagger» som sangeren kan bruke for å repetere teknikkøvelsene senere, og dermed innføre dette som en naturlig del av det å synge og øve.

Alle våre instruktører har høyere musikkutdanning og pedagogisk kompetanse, og du kan alltid føle deg trygg på at du får en god og profesjonell oppfølging hos oss.