SANG UNG (videregående gruppe hos Marion Rodgers Løseth)GRUPPEUNDERVISNING: SANG UNG, videregående gruppe

Pedagog: Marion Rodgers Løseth

Dette kurset er for viderekomne sangere som har erfaring fra kor, band eller solistisk virksomhet, og som ønsker å videreutvikle stemmen sin videre både sangteknisk og formidlingsmessig.

På dette kurset får du videregående opplæring i sangteknikk og sunn stemmebruk. Du får innføring i improvisasjon, individuell oppfølging og veiledning til å utvikle særpreget i akkurat din stemme, samt utvikle ditt gehør, bedre stemmekontroll og kjennskap til hvordan stemmen din fungerer som instrument. I tillegg til individuell oppfølging av din stemme synger vi også flerstemt i grupper og jobber med ulike klanger og harmonier og hvordan du kan gå frem for å skape ulike uttrykk flerstemt. Kurset legger vekt på den enkeltes behov for sangteknisk forbedring og det gis individuell veiledning i forhold til den enkeltes sangers spesielle utfordringer.

I tillegg til å jobbe med interpretasjon og uttrykk har vi noen gode økter på mikrofonteknikk, sjangerlære og improvisasjonsøvelser. Interpretasjonsundervisningen vil bidra til bevisstgjøring av egen stemmebruk og ulike virkemidler for å forme et musikalsk og vokal uttrykk. Vi er blant annet innom tekstanalyse, rolletolkning og fri/intuitiv improvisasjon i arbeidet med å forme sitte eget uttrykk. Du velger selv hvilke låter du ønsker å jobbe med på kurset. I tillegg til disse lærer vi 5-10 låter som fellessanger.

Anbefalte forkunnskaper: Du må være trygg på det sangtekniske og ønske å jobbe mer i retning formidling og musikalsk uttrykk.

Det er løpende opptak til denne gruppeundervisningen, og du kan når som helst melde deg på dersom det er ledig plass. Kursavgiften betales månedlig, og betales fullt også de månedene hvor undervisning utgår i ferieuker, helligdager eller semesteroppstart – eller slutt. Dette for å få en god praktisk løsning med gjevnt beløp gjennom hele semesteret, i stedet for høyt beløp enkelte måneder og lavere enkelte måneder. Du kan betale med kort på Sangsenteret eller få få faktura, ved fakturering påløper et faktureringsgebyr. Påmeldingen er bindende ut semesteret. 

Inkludert i kursavgiften på 1700,- pr mnd. er deltakelse på Sangsenterets Sommerkonsert 2017 på Chagall, akkompagnert av profesjonell musiker. Deltakelse er selvsagt helt frivillig.

Alle våre instruktører har høyere musikkutdanning og pedagogisk kompetanse og du kan alltid føle deg trygg på at du får en god og profesjonell oppfølging hos oss.