SANG UNG (begynnergruppe hos Marion Rodgers Løseth)GRUPPEUNDERVISNING: SANG NIVÅ 1  UNG går hvert semester på Sangsenteret i Bergen.

Pedagog: Marion Rodgers Løseth

På Sang nivå 1 får du en innføring i grunnleggende sangteknikk og du får individuell veiledning og oppfølging på akkurat dine stemmetekniske utfordringer og muligheter. Samtidig jobber du sammen med de andre kursdeltakerne i en liten gruppe. På denne måten blir du tryggere på å synge foran andre samtidig som vi pleier å ha det veldig kjekt og sosialt sammen på disse kursene!

I tillegg til grunnleggende sangteknikk og veiledning til sunn stemmebruk lærer du gode oppvarmingsøvelser og vi jobber med å lære å lytte gjennom gehørtrening og da er flestemt sang en naturlig del av dette.

Gjennom kurset oppfordres du til å jobbe grundig med 2-3 låter (forbered 3 låter). Disse låtene velger du helt fritt selv, men om du trenger innspill til låtvalg er instruktør selvsagt behjelpelig. Instruktør velger dessuten 2-4 felleslåter som gruppen synger sammen flerstemt.

Sanggleden er alltid viktig og kanskje spesielt i oppstarten når du begynner å jobbe med å lære deg de tekniske prinsippene, derfor er det noe av det vi vektlegger i størst grad på dette grunnkurset: å synge skal først og fremst være skikkelig gøy!

Om du ikke har hatt undervisning i sang før er Sang nivå 1 kurset for deg. Dette kurset er for utrente sangere på begynnernivå og det kreves ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset.

Anbefalte forkunnskaper: ingen.

Det er løpende opptak til denne gruppeundervisningen, og du kan når som helst melde deg på dersom det er ledig plass. Kursavgiften betales månedlig, og betales fullt også de månedene hvor undervisning utgår i ferieuker, helligdager eller semesteroppstart – eller slutt. Dette for å få en god praktisk løsning med gjevnt beløp gjennom hele semesteret, i stedet for høyt beløp enkelte måneder og lavere enkelte måneder. Du kan betale med kort på Sangsenteret eller få få faktura, ved fakturering påløper et faktureringsgebyr. Påmeldingen er bindende ut semesteret. 

Inkludert i kursavgiften på 1000,- pr mnd. er deltakelse på Sangsenterets Sommerkonsert 2017 på Chagall, akkompagnert av profesjonell musiker. Deltakelse er selvsagt helt frivillig.

Alle våre instruktører har høyere musikkutdanning og pedagogisk kompetanse og du kan alltid føle deg trygg på at du får en god og profesjonell oppfølging hos oss.