Sangteknikk for korsangere (Semesterkurs, gruppe hos Marion Rodgers Løseth)GRUPPEUNDERVISNING: SANGTEKNIKK FOR KORSANGERE

Sangteknikkgruppen for korsangere er semesterbasert undervisning, hvor vi møtes én gang i uken og jobber med grunnleggende sangteknikk og spesielle tema  du vil ha god nytte av som korsanger. Du får en konkret innføring i sangerkroppen, og vi jobber med både muskelbruk, bevegelse og pust. Undervisningen kan fungere både som en introduksjon til sangteknikk for de av dere som ikke hatt undervisning tidligere, eller som en oppfriskning for de som har vært inne til undervisning tidligere. Vi tilrettelegger også etter nivå og individuelle ønsker.

Pedagog: Marion Rodgers Løseth

Anbefalte forkunnskaper: ingen

Synger du i kor, eller har du lyst til å starte i kor?

På dette kurset lærer du:

  • grunnleggende sangteknikk
  • å bli trygg på stemmen din
  • å blir bedre til å synge flerstemt gjennom stemmeharmoniseringsøvelser og gehørøkter
  • enkel notelesningsteknikk

Inkludert i kursavgiften på 1000,- pr mnd. er deltakelse på Sangsenterets Sommerkonsert 2017 på Chagall, akkompagnert av profesjonell musiker. Deltakelse er selvsagt helt frivillig.

Det er løpende opptak til denne gruppeundervisningen, og du kan når som helst melde deg på dersom det er ledig plass. Kursavgiften betales månedlig, og betales fullt også de månedene hvor undervisning utgår i ferieuker, helligdager eller semesteroppstart – eller slutt. Dette for å få en god praktisk løsning med gjevnt beløp gjennom hele semesteret, i stedet for høyt beløp enkelte måneder og lavere enkelte måneder. Du kan betale med kort på Sangsenteret eller få få faktura, ved fakturering påløper et faktureringsgebyr. Påmeldingen er bindende ut semesteret. 

Alle våre instruktører har høyere musikkutdanning og pedagogisk kompetanse og du kan alltid føle deg trygg på at du får en god og profesjonell oppfølging hos oss.