Sang nybegynner for voksne (gruppe hos Maylen Rusti)GRUPPEUNDERVISNING: Sang nybegynner for voksne går hvert semester på Sangsenteret i Bergen. Gruppen møtes én time i uken hver mandag, men unntak av ferier (følger skoleruten). 

Obs. Dette kurset inkluderer også et konsertseminar 17.juni, og Sangsenterets sommerkonsert den 21.juni, dersom kurset ønsker å delta på dette.

Pedagog: Maylen Rusti

På Sang nybegynner for voksne får du en innføring i grunnleggende sangteknikk sammen med andre i en liten gruppe. Du vil også få mulighet til individuell veiledning og oppfølging på akkurat dine stemmetekniske utfordringer og muligheter. På denne måten blir du tryggere på å synge foran andre samtidig som vi pleier å ha det veldig kjekt og sosialt sammen på disse kursene!  

I tillegg til grunnleggende sangteknikk og veiledning til sunn stemmebruk lærer du gode oppvarmingsøvelser og vi jobber med å lære og lytte gjennom gehørtrening, og da er flerstemt sang en naturlig del av dette.

Gjennom kurset oppfordres du til å jobbe grundig med 1-2 låter (forbered 2 låter). Disse låtene velger du helt fritt selv, men om du trenger innspill til låtvalg er instruktør selvsagt behjelpelig. Instruktør velger dessuten en del felleslåter som gruppen synger sammen, hvorav noen synges flerstemt.

Sanggleden er alltid viktig og kanskje spesielt i oppstarten når du begynner å jobbe med å lære deg de tekniske prinsippene, derfor er det noe av det vi vektlegger i størst grad på dette grunnkurset: Å synge skal først og fremst være skikkelig gøy!

Om du ikke har hatt undervisning i sang før, er ‘Sang nybegynner’ kurset for deg. Dette kurset er for utrente sangere på begynnernivå og det kreves ingen forkunnskaper for å delta på dette kurset.

Anbefalte forkunnskaper: ingen.

Det er løpende opptak til denne gruppeundervisningen, og du kan når som helst melde deg på dersom det er ledig plass. Kursavgiften betales forskuddsvis hver måned per faktura, og betales fullt også de månedene hvor undervisning utgår i ferieuker, helligdager eller semesteroppstart – eller slutt. Dette for å få en god praktisk løsning med jevnt beløp gjennom hele semesteret, i stedet for høyt beløp enkelte måneder og lavere enkelte måneder. Påmeldingen er bindende ut semesteret. 

Alle våre instruktører har høyere musikkutdanning og pedagogisk kompetanse, og du kan alltid føle deg trygg på at du får en god og profesjonell oppfølging hos oss.