Låtskriving for sangere (semesterkurs, gruppe hos Marion Rodgers Løseth)Har du lyst til å skrive din egen låt? Eller få tilbakemelding og veiledning på låter du allerede har skrevet eller er i gang med å skrive?

Dette er et kurs for deg som har lyst til å utvikle deg som låtskriver, eller lage din første sang. Du trenger ikke kunne spille noe instrument, men er velkommen til å ta i bruk et akkordinstrument dersom du for eksempel spiller gitar eller piano. Vi jobber med stemmen som hovedinstrument og du tar del i de andres skapende prosess, og deler dine egne komposisjoner med de andre på gruppen. Det jobbes grundig med tekstskriving og vi bruker improvisasjon som innfallsmetode til å skape ny musikk.

Pedagog: Marion Rodgers Løseth

Anbefalte forkunnskaper: ingen

Inkludert i kursavgiften på 1700,- pr mnd. er deltakelse på Sangsenterets Sommerkonsert 2017 på Chagall, akkompagnert av profesjonell musiker. Deltakelse er selvsagt helt frivillig.

Det er løpende opptak til denne gruppeundervisningen, og du kan når som helst melde deg på dersom det er ledig plass. Kursavgiften betales månedlig, og betales fullt også de månedene hvor undervisning utgår i ferieuker, helligdager eller semesteroppstart – eller slutt. Dette for å få en god praktisk løsning med gjevnt beløp gjennom hele semesteret, i stedet for høyt beløp enkelte måneder og lavere enkelte måneder. Du kan betale med kort på Sangsenteret eller få få faktura, ved fakturering påløper et faktureringsgebyr. Påmeldingen er bindende ut semesteret. 

Alle våre instruktører har høyere musikkutdanning og pedagogisk kompetanse og du kan alltid føle deg trygg på at du får en god og profesjonell oppfølging hos oss.